Seniorenhulp helpt je graag mee!

Samen met Seniorenhulp kun je ervoor zorgen dat het huis zo snel mogelijk wordt ontruimd. Dit bedrijf weet als geen ander hoe belangrijk het is om een woonruimte naar behoren achter te laten. De gaten in de muur van de schilderij moeten gedicht worden. Niet te vergeten dat de vloerbedekking ook van de grond verwijderd moet worden.

Seniorenhulp

Wanneer er een sterfgeval in de familie is voorgekomen en het huis moet leeg. Dan zul je merken dat verdriet hierin de overhand kan nemen. Dit kan betekenen dat het leegruimen van een woning te heftig voor je kan zijn. Wetende dat de woningbouw al wel op de hoogte is en de huur opgezegd moet worden.

Seniorenhulp ondersteund je hierin

Zodra de woning leeg geruimd moet worden, dan kun je contact opnemen met Seniorenhulp. Zij komen dan bij je langs om de ruimtes te bekijken. Hier wordt er vervolgens een offerte opgemaakt en dan weet jij de precieze kosten. De meubels worden met de juiste zorg ingepakt en de kleine spul wordt in dozen geplaatst.

In alle gevallen hoef jij hier niet mee bezig te zijn. Het is al heftig genoeg dat het huis leeg moet toch? Seniorenhulp zal ervoor zorgen dat alles zeer goed wordt verhuisd en opgeslagen. Zij beschikken over voldoende kennis en ervaring op dit gebied om het zeer vakkundig uit te voeren. Neem een kijkje op de bovenstaande website voor meer informatie over deze dienst.