Screens Amsterdam van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar mooie en kwalitatieve screens? Dan bent u aan het juiste adres bij screens Amsterdam.

screens Amsterdam

Screens Amsterdam is een mooie mogelijkheid! Vindt u het fijn om zelf naar buiten te kunnen kijken zonder inkijk van andere mensen? Dan is dit product echt wat voor u! Screens Amsterdam hebben grote windvastheid, bij hen kunt u terecht voor verschillende varianten. Zo hebben zij zowel de traditionele screens als de ZIP-screens in huis. Deze ZIP-screens hebben een screendoek dat zich door een ingenieus systeem vast tussen de geleiders beweegt. Hierdoor is er geen ruimte meer tussen de geleiders en het doek.

Wanneer u kiest voor screens van Hubo Amstelveen, dan kiest u voor maatwerk. Buiten dat hebben zij diverse uitvoeringen en bedieningen. Zo hebben zij screens van 60 centimeter tot en met 340 centimeter breed en van 30 tot en met 340 centimeter hoog. De producten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. De bediening kan zowel handmatig als elektrisch geleverd worden.

Screens

De traditionele verticale vlakhangende zonwering die in deze tijd niet meer weg te denken is in het brede aanbod aan buitenzonwering. Door de grote windvastheid uitermate geschikt voor gebruik tijdens afwezigheid. Uitsluitend als maatwerk product leverbaar in een grote variëteit aan uitvoeringen en bedieningen.

 

Zipscreens

Een relatief nieuw systeem in het screen-spectrum dat zeer snel terrein aan het winnen is. Door de doekgeleiding is deze screen extreem windvast en kan tevens als insectenwering dienen. In een exclusief vormgegeven behuizing een sieraad aan uw woning. Alleen elektrisch bedienbaar.