HAL IDEEËN

De hal is de plek waar mensen als eerste kennismaken met jouw huis. Natuurlijk wil jij als echter interieurliefhebber direct een verpletterende indruk achterlaten. Dat snappen wij,daarom hebben wij de mooiste hal ideeën en gang inspiratie voor je bij elkaar gezocht. We laten je zien hoe je een grote hal kunt inrichten maar ook hoe je een kleine hal ruimtelijker laat ogen. Zo krijg je altijd weer een goed gevoel als jij je woning binnen komt.

INRICHTING VAN JE GANG

De hal, overloop of de gang hebben vaak een beperkte ruimte. Toch zijn de mogelijkheden van deze ruimtes vaak groter als gedacht. Denk hierbij aan het gebruik van spiegels, het spelen met kleuren en combinaties van woonaccessoires die het helemaal afmaken. Een minimalistische stijl in combinatie met slimme oplossingen kunnen zorgen voor een ruimtelijk effect, waardoor je hal groter lijkt. Planten, kleurenprints en veel woonaccessoires geven je hal of gang juist weer een speelse en knusse uitstraling. Om je alvast een idee te geven vind je hieronder alvast wat hal ideeën en gang inspiratie.

HAL INSPIRATIE

Heb je wel eens nagedacht over de combinatie van een Bohemian style met de urban jungle? De mix van prints,kleuren en verschillende materialen in combinatie met planten werkt voortreffelijk. Het zorgt voor levendigheid en geeft mensen het gevoel dat er geleefd mag worden in je huis. Hou je zelf meer van rust en koelere materialen,dan is de combinatie van vintage “eyecatchers” en metaal erg gaaf. Vooral in combinatie met een trendkleur op je strak gestuukte wand geeft het een verbluffend effect. Het straalt rust uit maar tegelijkertijd zorgen de vintage stukken voor leven in de brouwerij. Het gebruik van trendkleuren is trouwen bij vrijwel elke stijl aan te raden, en zorgt ervoor dat jij als interieurliefhebber altijd van een trendy woning kan genieten.

EEN KLEINE HAL INRICHTEN

Het inrichten van een kleine gang of hal kan problematisch zijn. Toch zijn er gelukkig genoeg creatieve oplossingen te vinden om je kleine hal groter te laten lijken. Denk maar eens aan het gebruik van spiegels om de ruimte optisch te vergroten. Ook het gebruik van lichte kleuren en multifunctionele kasten zorgen voor een opgeruimd en ruimtelijk gevoel. Een ideale combinatie als je een kleine hal moet inrichten.

GROTE HAL IDEEËN

Evenals het inrichten van een kleine hal, kan de inrichting van een grote hal een hels karwei zijn. Hoewel je vaak ruimte genoeg hebt in een grote gang, is het creëren van knusheid en gezelligheid lastig. Gelukkig hebben wij genoeg grote hal ideeën voor jou! Kies daarom voor het gebruik van warme en donkere trendkleuren. Daarnaast is het gebruik van wanddecoratie en planten ook aan te raden. Het gebruik van verschillende woonaccessoires zoals lampen, fotolijsten en vaasjes brengen leven in de tent. Met de juiste verlichting maak je jouw gang helemaal af. Een rieten hanglamp of een kroonluchter brengen extra sfeer in de ruimte.

VIND MEER WOONINSPIRATIE

Misschien heb je het al gemerkt,maar wij zijn enthousiast over wonen. Zo enthousiast dat we elke dag de nieuwste woontrends en vetste woonideeën voor je bij elkaar zoeken.Daarnaast hebben we een wonderewoonwinkel waar je kunt laten inspireren en waar je kennis kunt maken met de verhalen achter onze makers. Dus neem snel een kijkje op het online woon inspiratieplatform.