Tijdelijk mijn appartement verhuren!

Ik wil graag tijdelijk mijn appartement verhuren! Dit komt omdat ik over een kleine drie maanden voor twee jaar naar het buitenland ga. Heerlijk reizen door Europa heen en genieten van de rust en de ruimte om mij heen. Echter zit ik er niet op te wachten dat mijn woonruimte onbeheerd achter blijft. Je weet het immers maar nooit. Helaas konden mijn vrienden of familie niet tijdelijk in mijn woning verblijven. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een andere mogelijkheid. Met name het feit dat ik wel een betrouwbaar persoon in huis wil hebben. Het beste was dan ook om een bedrijf te vinden die hier de nodige kennis van heeft.

Tijdelijk mijn appartement verhuren is mogelijk

Al snel kwam ik terecht op de website van Stoit. Dit bedrijf weet als geen ander dat je een woning niet zo lang onbeheerd achter kunt laten. Gelukkig konden zij al vrij snel bij mij langskomen om de appartement nader te inspecteren. Het verhuren op zich was geen enkel probleem. De foto’s werden gemaakt en de nodige informatie werd genoteerd. Hiermee gingen zij vervolgens weer terug naar kantoor om alles in orde te maken. Voordat ik het wist zag ik mijn prachtige woning al online staan met de foto’s! Klaar om tijdelijk verhuurd te worden. Al snel kreeg ik het bericht dat er een aantal kandidaten zich hadden gemeld.