Puglia

Welk zwembad tuin kopen?

Je bent erover uit! Je wilt een zwembad in je tuin, want op warme dagen is het heerlijk om zo nu en dan een frisse duik te nemen. Even lekker afkoelen en daarna met een glaasje wijn of biertje in de handen genieten van een overheerlijke zonnetje. Maar als je op zoek gaat naar een zwembad voor in de tuin kom je al snel tot de ontdekking dat er een gigantisch aanbod is! Welk zwembad tuin kopen? Dat vertellen wij je in dit blog!

Een rond opblaas zwembad

Het welbekende en ronde opblaaszwembad is nog altijd de populairste keuze. Wanneer mensen een zwembad tuin kopen is dit het badje dat het vaakst wordt aangeschaft. Omdat een rond opblaas zwembad goedkoop is en ook eenvoudig te onderhouden is. Het badje kun je simpel opbergen als je kind of kinderen klaar zijn met in het water spelen en het badje is ook heel snel weer opgeblazen en gevuld als ze weer het badje in willen. Uiteraard is het dan wel handig om er ook een goede opblaaspomp bij aan te schaffen.

Ovaal zwembad tuin kopen

Een andere veel gekozen vorm is het ovale opblaaszwembad. Een ovaal zwembad neemt iets minder ruimte in beslag. Ondanks dat het zwembad een stukje groter kan zijn. Ovale zwembaden zijn ook ideale voor als je meerdere kinderen hebt of als je kind vaak speelkameraadjes over de vloer krijgt. Dan kun je ze makkelijk met z’n allen in het zwembad stoppen. 

Bijzondere vormen en maten

Opblaaszwembaden zijn er ook in bijzondere vormen en maten en dat maakt het zwembad ook iet speelser. Misschien is het dan ook een goed om je kind mee te nemen naar de winkel en om zelf een mooi zwembadje te laten uitzoeken. Je komt vormen en maten tegen die iets te maken hebben met dieren of bekende tekenfilmfiguurtjes. Zoals de beroemde figuurtjes van Disney bijvoorbeeld.

Rechthoekige opblaasbare zwembaden

Tegenwoordig is er ook een groot assortiment in rechthoekige opblaasbare zwembaden verkrijgbaar en deze zwembaden zijn ook een stuk groter en dieper. Deze zwembaden nemen wel iets meer ruimte in beslag, maar een rechthoekig en opblaasbaar zwembad tuin kopen zorgt er wel voor dat je er met hele gezin van kunt genieten. Zo kunnen de kinderen met papa en mama zwemmen en ‘s avonds kunnen de ouders ook samen nog even nagenieten in het warme water.

Steel Frame zwembad tuin kopen

Naast een enorme keuze in opblaasbare zwembaden kun je er ook voor kiezen om zwembaden met een Steel Frame te kopen. Deze zwembaden worden ook wel opzetzwembaden genoemd en deze worden voor een langere periode in de tuin geplaatst. Deze zijn ook dieper en groter dan opzetzwembaden en vergen ook iets meer onderhoud. Zo is het te adviseren om een filterpomp, chloortabletten en andere schoonmaakmiddelen aan te schaffen om het water in het zwembad schoon en fris te houden. Sowieso is een afdekzeil aanschaffen geen overbodige luxueuze wanneer je besluit om een Steel Frame zwembad te kopen. Daarnaast zijn Steel Frame zwembaden ook in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Kom dus snel bij Summertoys een zwembad tuin kopen!