Glazen overkapping

Stijlvolle overkapping voor je tuin

Waar de meeste overkappingen in de tuin een kunststof dak hebben, is de Metalura glazen overkapping een stijlvolle met een glazen dak. De overkapping geeft je tuin een luxe uitstraling, dan hebben we het nog niet over de verschillende soorten uitvoeringen die er zijn. Eventueel is het mogelijk om een overkapping te plaatsen die je bij warm weer open kunt schuiven. Op die manier maak je optimaal gebruik van de functies van een overkapping. Naar wens wordt een overkapping gemaakt die perfect bij je woning past.

Glazen overkapping

Bepaal zelf de dakhelling van de overkapping

Wanneer je een glazen overkapping laat plaatsen kun je zelf kiezen welke dakhelling geschikt is voor jouw woning. In principe kun je een overkapping plaatsen zonder dakhelling, of een minimale dakhelling om het regenwater weg te laten lopen. Ons ervaren montageteam kan je natuurlijk ook informeren wat in jou situatie het beste is om te doen. Op de overkappingen van Metalura heb je maar liefst 10 jaar garantie, en natuurlijk perfecte service na plaatsing.

Experience center

Glazen overkapping

In het experience center van Metalura kun je ervaren hoe het is om een glazen overkapping te hebben in de tuin. Maar ook de andere producten kun je ervaren, win informatie in over de tuinkamer of de slimme glazen oplossingen die er zijn voor een balkon. Bekijk de producten, ervaar en voel de materialen die worden gebruikt. Door middel van een persoonlijke rondleiding in ons centrum kom je alles te weten over alle producten en oplossingen, natuurlijk kun je ook al je vragen aan ons stellen.