Veel keuze in banken

Meubelwinkel in Hilversum: showroom en webshop

Van Reenen Meubelen is een meubelwinkel in Hilversum. Niet alleen hebben ze een grote showroom aan de Nieuwe Havenweg in Hilversum, je kunt ook terecht in de webshop.

Meubelwinkel in Hilversum: ook online

Van Reenen MeubelenNu zijn meubels misschien niet direct het eerste dat je online koopt. We wilt kleuren en materialen toch graag in het echt bekijken en stoelen, banken en bedden ook eerst uitproberen. Pas dan weet je of een bank echt bij je past. Of jij hem comfortabel vindt en of het past bij hoe jij hem wil gebruiken.

Online meubels kopen

Toch zijn er wel redenen te bedenken waarop je wel gebruik wilt maken van een webshop. Bijvoorbeeld wanneer je in de winkel nog geen keuze kunt maken en er nog even over na wilt denken. In dat geval is het fijn als je achteraf je bestelling online door kunt geven en dus niet nog een keer naar de winkel hoeft. De meubels die je online bestelt, kun je vervolgens betalen via iDeal. Bezorging vindt plaats door de eigen bezorgdienst of een externe transporteur. Bij kleine bestelling wordt het met PostNL bezorgd.

Verschillende keuzemogelijkheden

Meubelwinkel in HilversumVeel items hebben keuze mogelijkheden. Zo kun je bij een kast kiezen uit verschillende kleuren en beslag. Banken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en formaten en bij tafels bepaal je zelf het onderstel, formaat en kleur. Zo kun je de meubels helemaal naar je eigen stijl en wensen samenstellen. Dit kun je allemaal bij je bestelling opgeven, zowel in de meubelwinkel in Hilversum als in de webshop.

Breng een bezoek aan de showroom

Breng ook eens een bezoek aan de showroom of bekijk de webshop en ervaar wat Van Reenen Meubelen allemaal te bieden heeft. Wellicht vind je jouw nieuwe interieur ook in deze meubelwinkel in Hilversum. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.