Beste dakdoorvoeren

De beste dakdoorvoeren vind je bij Werova

De beste dakdoorvoeren heb ik bij Werova besteld. Zeker wanneer je een plat dak hebt is het belangrijk dat het water goed weg kan lopen. Gelukkig heeft Werova meer dan 30 jaar ervaring, waardoor ze je beste oplossing kunnen aanbieden. Hierbij kan je zien dat ze goed hebben nagedacht over eisen van hun producten. Ze leveren namelijk de dakdoorvoeren aan met een folie, gewoon standaard. Hierdoor weten ze zeker dat je de doorvoer goed, gemakkelijk en waterdicht kan plaatsen. Geen zorgen dus op lekkages en het loslaten van de folie.

Regenwater

De beste dakdoorvoeren had ik zo geplaatst

Achter mijn huis heb ik een schuur staan die volgens mij al tientallen jaren staat. Ondanks het onderhoud kon je zien dat onder andere een aantal kozijnen niet goed meer waren. Omdat ik zelf geen fan ben van half werk heb ik de rest ook maar aangepakt. Zo zijn de houten kozijnen vervangen door de kunststof variant. Maar ook de doorvoeren van het dak. Deze waren niet meer waterdicht. Ik ben via Google opzoek gegaan nieuwe en zo ben ik op de website van Werova gekomen.

Regenwater

Wanneer je op de website komt dan zie je als eerste een overzicht van de verschillende soorten doorvoeren. Dit vind ik handig gedaan, want je kan gelijk naar je product gaan. Met één klik krijg je direct de afmetingen te zien en weet je gelijk of het gaat passen. Dat was bij mij niet het geval. Mijn afmetingen waren kleiner dan die op de website stonden. Alleen had ik niet goed gekeken, want je kan namelijk op maat bestellen. Aan de hand van je eigen afmetingen kan je je eigen product als het ware samenstellen en weet je dat je de beste dakdoorvoeren hebt. De montage van de doorvoeren verliep net zo gemakkelijk als het bestellen via de website.