tegelmaxx

Kwalitatieve vloeren in Enschede

Onlangs verhuisd naar Enschede en wil een aantal vloeren in de woning gaag vervangen? Dan ben je voor kwalitatieve vloeren Enschede bij Tegelmaxx aan het juiste adres. 

Al meer dan 15 jaar ervaring 

Je bent voor vloeren Enschede bij Tegelmaxx aan het juiste adres omdat de specialisten van dit bedrijf al meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van vloeren en tegels en alles wat hierbij komt kijken. Bij tegelmaxx worden er minimale winstmarges gehanteerd waardoor de kwalitatieve vloeren die zij aanbieden aangeboden kunnen worden voor bodemprijzen. Door het zeer ruime assortiment dat het bedrijf ana dit kan het asti zijn om de juiste vloer te vinden die aansluit op jouw persoonlijke wensen. Voor deskundig advies kun je telefonisch contact tope of een bezoek aan de showroom in hengelo brengen. In deze shroom zul je dan door een van de experts worden geholpen met het vinden van de juiste vloer. Alle vloeren en tegels die het bedrijf aanbiedt zijn uit voorraad leverbaar. 

tegelmaxx

Zeer veel positieve reviews 

In de loop van de jaren waarin het bedrijf inmiddels vloeren en tegels aanbiedt hebben zij al erg veel voorgaande klanten mogen helpen met het vinden van de juiste vloer en of tegels. Deze klanten zijn allemaal zeer tevreden over de kwaliteit van de vloeren en over de goede service die zij hebben ontvangen. Over Tegelmaxx zijn er daarom ook zeer veel positieve reviews te vinden. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.