Huis snel verkopen

Hoe kan ik mijn huis snel verkopen?

Als je gaat verhuizen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk van de oude woning af. Je huis snel verkopen kan best lastig zijn. hoewel, het best druk is op de huizenmarkt. Toch zou het fijn zijn als je hier er beetje hulp bij krijgt. CITO vastgoed is hierin gespecialiseerd en is er al 10 jaar mee bezig. Zij kunnen jou van dienst zijn als je woning al best wel lang leeg staat, pas net te koop is aangeboden of als er sprake is van achterstallig onderhoud. Als jouw woning een van deze dingen heeft, is het nog steeds mogelijk om jouw huis snel te verkopen.  

Huis snel verkopen

Kiezen voor een opkoper 

Je woning zo snel mogelijk verkopen, kan een moeilijk proces zijn. Het is dan ideaal om een opkoper in te schakelen. Dit zal namelijk veel voordelen met zich mee brengen. Het kiezen van een opkoper is een goede optie als je: de overwaarde van jouw woning wilt verzilveren, een woning uit een erfenis hebt gekregen, geen tijd of zin hebt in het lange proces van een woning te koop te zetten en vervolgens te verkopen, dure kosten wilt besparen, in een echtscheiding zit en snel van de woning af wilt en natuurlijk als je snel zekerheid wenst voor een nieuwe koop- of huur woning. 

Hoe werkt het proces?

Bij CITO vastgoed kun je gemakkelijk en snel je oude huis verkopen. Wat je daarvoor moet doen, is uiteraard het huis bij hen aanmelden. Dit zal je niks kosten en het is vrijblijvend. Binnen 1 dag zul je al horen wat het huis ongeveer zal kosten. Willen ze het huis van je opkopen? Dan zullen ze een reactie sturen met dat ze het huis willen bezichtigen. 2 dagen na de bezichtiging zul je een definitieve reactie krijgen. Ga je akkoord met het aanbod, dan kan er een officiële koopakte worden opgesteld. Je kunt er dan zeker van zijn dat de woning is verkocht.