kenmy-logo

De mooiste vloeren in Haarlem vind je bij HomeDeco

Ben je op zoek naar vloeren Haarlem? dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van HomeDeco. Dit bedrijf biedt namelijk de mooiste vloeren in Haarlem aan.

Een laminaat vloer met een lange levensduur 

Een aantal dagen geleden ben ik verhuisd naar mijn nieuwe woning in Haarlem. Ik wilde graag een nieuwe laminaatvloer in mijn nieuwe appartement leggen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar vloeren Haarlem om een bedrijf in de buurt te vinden die mooie vloeren aanbiedt. Nadat ik een aantal websites had bezocht kwam ik terecht op de website van HomeDeco. Toen ik terecht kwam op deze website besloot ik om niet meer verder te zoeken omdat deze website erg overzichtelijk en veel aantrekkelijke informatie bevat. Op de website staat onder andere vermeld dat het echte kenners zijn en gespecialiseerd zijn in vloeren. Daarom besloot ik ook om een bezoek aan de showroom te brengen om een aantal laminaat vloeren te bekijken.

marmoleum

Uitgebreid geholpen door een van de verkopers 

In de showroom ontving ik super goede service. De verkoper nam namelijk uitgebreid de tijd om mij te helpen met het maken van de juiste keuze. nadat we een aantal verloren hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop.  De vloer werd snel geleverd en was gemakkelijk om te legen. Mijn appartement ziet er nu een stuk beter uit door de nieuwe laminaatvloer.