3 belangrijke voordelen waar je op kan rekenen bij een Hästens bed

Veel mensen zijn het er over eens dat je beter één keer grondig kan investeren in een kwalitatief bed dan verschillende keren minder te betalen voor een bed dat nog lang niet aan je verwachtingen tegemoet weet te komen. Het is mede omwille van deze reden dat de keuze voor een Hästens bed door de jaren heen zo ongelofelijk veel populairder is geworden. Indien je ervoor kiest om een bed te kopen van het merk Hästens zal je al snel tot de conclusie komen dat dit ervoor kan zorgen dat je kan rekenen op heel wat interessante voordelen. Wij hebben alvast drie interessante voordelen voor je uitgezocht en willen ze graag hieronder aan je voorstellen.

1.) Een Hästens bed is altijd gemaakt van natuurlijke materialen

Door de jaren heen is het voor veel mensen een stuk belangrijker geworden eis geworden voor hun bed om vervaardigd te zijn uit (hoofdzakelijk) natuurlijke materialen. Indien je de keuze maakt om een Hästens bed te kopen zal je kunnen vaststellen dat er aan deze eis zonder probleem tegemoet kan worden gekomen. Neem nu bijvoorbeeld de matrassen die door dit merk worden gebruikt. Voor deze matrassen geldt dat ze zijn gemaakt uit:

● Het zachtste katoen;

● De zuiverste wol;

● Lokaal vlas;

Niet alleen de matrassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Dat geldt eveneens voor de bed frames. Hiervoor geldt dat er gebruik wordt gemaakt van materialen zoals bijvoorbeeld geselecteerd grenen afkomstig uit de bossen uit het noorden van Zweden evenals veren van Zweeds staal. Indien jij het belangrijk vindt dat je bed is gemaakt van natuurlijke materialen zal je dus al snel kunnen vaststellen dat een exemplaar van Hästens zeker het overwegen waard is.

2.) Geschikt voor mensen die lijden aan een allergie

Voor een Hästens bed geldt dat ze eveneens geschikt kan zijn voor mensen die lijden aan een bepaalde allergie. Voor heel wat mensen geldt dat ze al snel geconfronteerd worden met vervelende symptomen wanneer ze in niet-allergenenvrij bed slapen. Ook daar werd aandacht aan besteed door het merk Hästens. Zij heeft er dan ook voor gekozen om gebruik te maken van allergenenvrij paardenhaar voor haar matrassen. Dit zorgt ervoor dat je als persoon die lijdt aan een allergie geen rekening hoeft te houden met mogelijke symptomen wanneer je slaapt in een bed van Hästens.

3.) Slaapcomfort waar je op kan vertrouwen

Natuurlijk kunnen we hier een mooi artikel schrijven over verschillende voordelen waar je op kan rekenen wanneer je gebruik maakt van een Hästens bed. Het spreekt voor zich dat het in de praktijk altijd het interessantst is wanneer je weet dat enkele belangrijke personen ook gebruikmaken van het bed dat jij wenst te kopen. Wie is er dan belangrijker dan bijvoorbeeld het Zweedse koningshuis? Voor Hästens geldt dat ze zich reeds verschillende jaren met gepaste trots hofleverancier van het Zweedse koningshuis mag noemen. Wanneer de kwaliteit en het slaapcomfort van een Hästens bed voldoende is voor deze royals spreekt het voor zich dat ze ook jou zonder twijfel zal weten te overtuigen. Daarnaast is het altijd mogelijk het bed uit te testen in onze beddenspeciaalzaak.