Stoomreiniger

Voor iedere klus te gebruiken

Een kärcher stoomreiniger is bijna niet meer weg te denken wanneer je iets echt schoon wilt hebben. Het voordeel van het reinigen met een stoomreiniger is dat alle bacteriën praktisch weg zijn. Je hoeft geen middelen meer te hebben om mee schoon te maken, dus spaar je ook nog geld uit. Je maakt veel beter schoon dan met een dweil, er blijven nergens restjes vuil achter. Voor alle werkzaamheden zijn er hulpmiddelen beschikbaar, zo kun je tot ieder klein hoekje goed schoonmaken.

Reinig je vloer echt goed

Vaak wordt na een aantal keren dweilen de vloer niet goed schoon meer, op het eerste gezicht is de vloer schoon. Maar wanneer je een doek over de vloer heen haalt komt er nog genoeg vuil tevoorschijn. Maak je gebruik van een kärcher stoomreiniger dan heb je een vloer die echt goed schoon is.De stoomreiniger wordt heel veel gebruikt voor het schoonmaken van vloeren, maar ook in de badkamer voor het verwijderen van zeepresten is de reiniger erg populair.

Stoomreiniger

Ook door bedrijven te gebruiken

Ook voor professioneel gebruik kun je een kärcher stoomreiniger gebruiken, een droog nat zuiger is ideaal als je een erg vervuilde vloer bijvoorbeeld van een kantoor moet reinigen. Direct na het natmaken van de vloer, wordt deze direct weer droog gezogen. De extra hulpmiddelen worden eenvoudig opgeborgen in een apart vak bij de reiniger, zo heb je altijd alle gereedschappen bij je voor iedere klus die je moet klaren. Maak overal alles fris en schoon zonder gebruik van chemische middelen.