Ketelkiezer tool bij Holland Warmte

Ketelkiezer, deze handige tool vindt je op de website van Holland Warmte. Met deze tool kun je de juiste keuze maken binnen de cv ketels als je er een wilt gaan aanschaffen. Zelf heb ik hier ook gebruik van gemaakt en ik ben hier zeer tevreden over. Op deze website zijn alle topmerken te vinden voor aantrekkelijke prijzen hierdoor weet je dat het het juiste adres te pakken hebt. Tevens is het zelfs mogelijk om een cv ketel te huren, ik hoor de laatste tijd vaak dat mensen hier vaak gebruik van maken. Daarom vermeld ik dit er ook even bij.

Toen ik bij de ketelkiezer alle vragen had beantwoord, kwam ik uit op de Remeha Avanta A 28C CW4.  Deze energiezuinige ketel kan een hoop water leveren. Dit past volledig in ons gebruikersbehoefte.

 

 ketelkiezer

Ketelkiezer, hiermee kom je er beslist uit

Ondanks de ketelkiezer, was ik er zelf ook wel uitgekomen maar toch nodigde het mij uit om dit te controleren. Ik kwam zelfs op een goedkopere variant uit en dat is natuurlijk wel zo prettig. Wij merken een groot verschil met de nieuwe ketel in vergelijking met de oude ketel. Het water wordt snel warm en de verwarming ook. Het bespaard ook energiekosten en daar wordt iedere mens toch blij van? 

Dankzij de ketelkiezer, hebben wij eigenlijk allemaal voordeel te benoemen aan onze nieuwe ketel. Achteraf hebben wij geen spijt dat wij niet een andere hebben gekozen waar ikzelf in de eerste instantie aan dacht. 

Neem zelf eens een kijkje op de website

Het is zeker aan te raden om zelf eens een kijkje te nemen op de website. Je zal merken waarom mijn reactie niet op dit blog mocht ontbreken. Heb je een cv ketel nodig? Of je wilt onderhoud plegen aan je cv ketel? Ook dan zit je hier goed ook al heb je de ketel niet bij dit bedrijf aangeschaft.

 ketelkiezer