Logo-Unilux

Erg tevreden over de horren op maat van Unilux

Mijn ouders zijn een aantal weken geleden samen verhuisd naar hun nieuwe woning. Ze hadden echter erg veel last van vliegen en muggen. De deuren en ramen hadden echter geen standaard maat. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat horren op maat aanbiedt zodat zij geen last meer zouden hebben van deze insecten. 

De horren van het bedrijf Unilux 

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar horren op maat kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat horren aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites van verschillende bedrijven hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Unilux ons het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf horren op maat maakt. En dat de horren in een Nederlandse fabriek worden gemaakt. Ook zul je bij Unilux 5 jaar garantie ontvangen op de aankopen die je bij dit bedrijf doet. Dit sprak mijn ouders erg aan waardoor ze besloten om contact met het bedrijf op te nemen. 

horren

Een snelle levering en montage 

Na het gesprek besloten mijn ouders om over te gaan tot een aankoop. De horren werden erg snel geleverde en gemonteerd. Ze hebben nu geen last meer van vliegen en muggen in hun woning. Daarom zijn zij ook erg tevreden over Unilux.