tafel met betonlook

Eettafel met betonlook

Ben je van plan om je kamer een hele nieuwe look te geven? Dit kan met meubels van beton. Een tafel van beton is strak, modern en duurzaam. Bovendien haal je met een tafel van beton ook een absolute eyecatcher je woonkamer in.

Een betonnen tafel klinkt misschien even vreemd, maar als je eraan gewend bent dan zul je zien dat je nooit meer iets anders wilt. Een betonnen tafel brengt gezelligheid met zich mee, ook al klinkt het misschien niet gezellig. In de woonkamer, de keuken of waar je de tafel ook wilt plaatsen, het is een absolute toevoeging aan je interieur.

tafel met betonlook

Betonlook

Als je een tafel neemt met een betonlook is het belangrijk om te weten dat deze tafel niet geschikt is voor buitengebruik. Een betonlook betekent dat het gestuct wordt. Betonlook komt in verschillende variaties en kleuren. Er zit natuurlijk zoals bij alles ook verschil in kwaliteit. Met een betonlook kun je alle kanten. Je kunt het toepassen bij allerlei verschillende stijlen. Zo ben je ervan verzekerd dat een tafel met betonlook altijd en overal bij past. Het brengt een stoere en tegelijkertijd industriële look met zich mee. En doordat er verschillende vormen en maten verkrijgbaar zijn zit er altijd wel iets tussen wat precies jouw smaak is.

Voordelen

Een tafel met een betonlook kent vele voordelen. Zo oogt betonlook als echt beton. Putjes, vegen en zelfs lichte oneffenheden, ook voelt een betonlook warmer aan dan echt beton en natuurlijk is het minder zwaar. Bij echt beton heb je vaak scherpe randjes, bij een betonlook zijn deze randjes netjes afgewerkt en heb je er dus geen hinder van. Als je een betonlook tafel aan wilt schaffen, kun je in de loop van de jaren de tafelpoten veranderen. De meeste tafelpoot types kunnen worden vastgezet aan een tafelblad van betonlook. Ook handig is dat als je bijvoorbeeld drinken knoeit over het tafelblad je dit gemakkelijk met een doek weg kunt halen. Geen paniek meer dus als er iets vloeibaars over tafel heen gaat, het is gemakkelijk schoon te maken.