De perfecte café tafel voor een sfeervolle uitstraling

Bij de inrichting van een horecazaak, zijn café tafels toch wel van essentieel belang om de klant direct een vertrouwd gevoel te geven. Je wilt dat klanten zich op hun gemak voelen en het gevoel hebben dat ze een drankje kunnen bestellen in hun tweede thuis. De café tafel moet perfect aansluiten op het overige interieur. Dat kan natuurlijk door voor dezelfde kleur te kiezen als het overige meubilair, maar je kunt er ook voor kiezen om de tafel juist te laten opvallen door voor een compleet andere stijl te gaan. 

Verschillende soorten en maten

Café tafels zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Vierkante, ronde of driehoekige tafels, je hebt het allemaal. Naast verschillende soorten en maten heb je ook een enorme keuze in materiaal en kleur. Een cafe tafel kopen? Kies bijvoorbeeld voor een strakke moderne tafel in zwart of ga juist voor een bruinkleurig vintage model die de show steelt. 

Het blad van de tafel is heel vaak leidend voor de stijl die je wilt uitstralen met de horecazaak. Deze bladen kunnen bijvoorbeeld gemaakt zijn van eikenhout of marmer. Totaal verschillend in materiaal maar dat maakt het juist alleen maar leuk om te variëren. Je kunt bijvoorbeeld inspiratie op doen door afbeeldingen op het internet te bekijken en zo in te schatten welke stijl bij de horecazaak past. Wanneer je de juiste afbeelding gevonden hebt, kun je op zoek gaan naar de gewenste tafel die aansluit op het interieur van de zaak.

Op zoek cafe tafels tweedehands? Het is natuurlijk erg aantrekkelijk om de horecazaak stijl en klasse te geven voor een relatief lage prijs. Naast nieuwe café tafels, zijn er ook erg veel tweedehands tafels van uitstekende kwaliteit in omloop. Dit kan erg aantrekkelijk zijn wanneer er niet veel budget is om de horecazaak in te richten.  

Kroegtafels

Tafels voor in de kroeg zijn er in overvloed. Elke kroeg is weer anders en daarom is het altijd handig om te kunnen kiezen uit een breed aanbod. Zo kun je voor een ouderwetse kroegtafel kiezen of voor een zwarte of witte bistro tafel. Maar ook op vintage gebied, kun je met het blad van de tafel genoeg kanten op. Inklapbare kroegtafels zijn vaak erg belangrijk voor kroegeigenaren. Op deze manier kan er makkelijk een ruimte worden gecreëerd of juist worden weggehaald op een gewenst moment. Dit zorgt ervoor dat je als kroeg flexibel bent in het aantal mensen dat je wilt of kunt ontvangen. Ook voor evenementen is dit perfect.