barkruk

De perfecte barkruk vind je hier

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw interieur? Ga dan voor een barkruk! Dit meubelstuk is iets dat je niet in elk huishouden terugvindt, waardoor je het interieur al een stuk unieker maakt. Als je een kookeiland of een barretje hebt, is het plaatsen van barkrukken hieronder perfect. Je kunt bijvoorbeeld snel je ontbijt eten in de ochtend, of tijdens het koken gezellig kletsen met iemand zonder dat diegene moet staan of ver van je vandaan zit.

Welke stijl past bij jou?

Barkrukken zijn er in allerlei soorten en maten. Vaak willen mensen geen barkrukken in het interieur, omdat ze bang zijn dat hun woning direct op een soort kroeg zal lijken. Echter is niets minder waar: in elke stijl zijn er wel barkrukken te vinden. Als je een modern interieur hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een barkruk met ijzeren of metalen poten en een fluwelen of lederen zitgedeelte.

barkruk

Combineer verschillende krukken

Als je meer van het unieke en uit het oog springende design houdt, kan het erg leuk zijn om verschillende barkrukken met elkaar te combineren. Je kunt diverse materialen afwisselen, zoals een houten kruk naast een metalen variant plaatsen. Als je een bepaald kleurenpatroon in het interieur gebruikt, kun je ook voor hetzelfde model in meerdere kleuren gaan. Dan is het toch een geheel, maar maak je het net wat unieker door te variëren in de kleuren.