De bevestigingsexpert is onmisbaar bij elk bouwproject

De Bevestigingsexpert is een webshop waar een groot assortiment voorhanden is met producten om dingen aan elkaar te bevestigen. Het aanbod is erg groot. Je hebt keuze uit allerlei soorten bevestigingsankers, pluggen, vele soorten kit, haken, ijzerwaren, schroeven, bouten, moeren, spijkers, ringen, nagels, etc. Uiteraard is er ook gereedschap te koop dat nodig is om de verschillende soorten bevestigingsmaterialen te kunnen toepassen. De Bevestigingsexpert is een handige website voor de professional en voor de hobbyklusser. Met leuke blogs krijg je uitleg over de beste manier om klussen aan te pakken. Voorbeelden zijn hulp bij het kitten, roest voorkomen en de juiste bevestigingsmaterialen kiezen.

De Bevestigingsexpert is onderdeel van een bouwplatform

De Bevestigingsexpert concentreert zich op een tamelijk klein onderdeeltje van de materialen die in de bouw worden gebruikt. Dat is een bewuste keuze. In dat kleine segmentje beschikt de Bevestigingsexpert over zeer veel kennis. Die kennis wordt ingebracht in de Technische Groothandel Online. Dat is een platform, dat samen met talloze andere hele kleine gespecialiseerde bedrijven een groot publiek bedient. Omgekeerd biedt het platform een aantal services, waardoor de Bevestigingsexpert in staat is zijn producten online aan te bieden. Het platform illustreert dat samenwerking tot meerwaarde kan leiden.

Alleen de beste merken

Bij kluswerkzaamheden is het over het algemeen zo dat de kwaliteit van de materialen bepalend is voor de uitvoering van de klus. Een vrije vertaling daarvan is dat je altijd goede grondstoffen moet gebruiken. Dat geldt voor het gereedschap, maar ook voor de bouwmaterialen. Als je bijvoorbeeld heel goedkope schroeven zou gebruiken voor een schutting, zal die schutting binnen een aantal jaren uit elkaar vallen. Dat komt doordat alle schroeven dan verroest zijn en afbreken. Dat is voor de Bevestigingsexpert de motivatie om alleen producten van de beste leveranciers te leveren.