pe koppeling

Pe koppeling, een ruim assortiment bij de Growshop te koop

Een pe koppeling, is een tussenstuk om leidingen met elkaar te verbinden in een bocht. Vooral in een kas met plantjes of in een tuin, is dit zeer handig. Zelf hebben wij een grote kas in de tuin staan, waar wij allerlei soorten plantjes in kweken, Wij hebben altijd op een flat gewoond en daar was bijna geen ruimte om te gaan kweken. Wel hadden wij een paar stekjes op het balkon staan, maar daar groeide vaak niet veel van. Onze eerste wensen was dan ook, als wij ooit eens een huis met een tuin krijgen, dan komt hier een kweekkas te staan.  pe koppeling

Door de pe koppeling, geen omkijken meer naar de bewatering

Ons eigen huis met een tuin, kwam eerder dan wij ooit hadden verwacht. Dus ook de kweekkas kwam er. Bijna in dezelfde week als toen wij gingen verhuizen. De kas stond er al en nu aan ons de taak om deze te gaan vullen met plantjes.

Samen met een medewerker van de Growexpert hebben wij onze aankopen gedaan. deze medewerker heeft ons zeer goede tips gegeven, waaronder het aanleggen van een bewateringssysteem. Om deze leidingen neer te leggen, moest er ook een pe koppeling komen. Deze kunnen de leidingen alle kanten op laten lopen, wel zo handig.