Hendriksen Slaapcomfort

Het voordeel van hendriksen slaapcomfort bedden

Hendriksen Slaapcomfort verkoopt 2 verschillende waterbedden. De softside en de hardside. Het verschil van deze 2 bedden ligt aan het design en jouw eigen voorkeuren. Bij allebei de matrassen geldt dat het watermatras zich altijd 100% naar het lichaam vormt. Een waterbed zorgt ervoor dat je een gezonde en comfortabele nachtrust krijgt. Het waterbed is al eeuwen oud en nog steeds erg populair. Door een waterbed zal je minder draaien, geen stramme spieren krijgen in de ochtend en energiek wakker worden. Het verwarmingselement in het waterbed zorgt ervoor dat het water je lichaam niet teveel zal afkoelen. Je kunt de temperatuur zelf bepalen, hierdoor slaap je in de zomer lekker koel en in de winter heerlijk warm. Je kunt het matras eenvoudig afnemen en de waterbed tophoes doet u zonder moeite in de wasmachine.

Waaruit bestaat het waterbed

Een waterbed bestaat uit een matras waar een met water gevulde kunststoffen zak in zit. Deze zak wordt na het vullen zorgvuldig ontlucht, zodat er geen luchtbellen in blijven zitten, zo krijg je geen vervelende klotsgeluiden. Ook wordt in het water een soort ontsmettingsmiddel toegevoegd, deze al alle bacteriën en algen doden. Deze conditioner is sindskort ook biologisch op de markt die geheel onschadelijk zijn voor het milieu.

Het energieverbruik van een waterbed  hendriksen slaapcomfort is ongeveer 300-1500 kWh/jaar. Dit is afhankelijk van de temperatuur in de slaapkamer en van het soort waterbed. Het gewicht van het matras loopt snel op van 300-850 kilo, dit is inclusief de slapers. Hierdoor moet je zorgen dat het waterbed  op een stevig dragende sokkel en vloer geplaatst wordt. Zolang een woning voldoet aan alle bouwvoorschriften kun je een waterbed installeren.